Πρωτοφανές: Ο Μειμαράκης παρέκαμψε τον Τσίπρα και πήγε στο Παυλόπουλο

14:39 9/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε κάτι που ουδείς πολιτικός αρχηγός είχε κάνει έως σήμερα. Πήγε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ενημερωθεί για τις διαπραγματεύσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες… Παρέκαμψε, δηλαδή, τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να τον συναντήσει καττ΄ιδίαν διότι φοβάται ότι μπορεί να διαστρεβλώσει στη συνέχεια όσα θα έχουν ειπωθεί.

«Είχαμε συμφωνήσει τη Δευτέρα ότι θα έχουμε ενημέρωση, μετά τις διαπραγματεύσεις, και είχα καταλάβει ότι θα γινόταν πάλι συμβούλιο αρχηγών

υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ή σύσκεψη όλων των αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό. Είναι θέμα θεσμικό», είπε στον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Ήρθα σε εσάς για να ενημερωθώ θεσμικά -και ευτυχώς που είστε εσείς. Μου κάνει εντύπωση που ο πρωθυπουργός επέλεξε την κατά μόνας ενημέρωση των προέδρων των κομμάτων», πρόσθεσε.

Εκείνο που φοβάται -και δεν το κρύβει- ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει τη διάχυση των ευθυνών και στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Γι αυτό και είπε χθες στους δημοσιογράφους ότι αν τον καλούσε σε συνάντηση θα πήγαινε με δυο τρία άτομα και έχοντας μαζί του κασετόφωνο για να καταγράψει τη συνομιλία…

Πρωτοφανή πράγματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα