Πρώτο μετάλλιο για την Παπαχρήστου σε Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

12:11 5/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το πρώτο της μετάλλιο στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού και το τρίτο της τον τελευταίο χρόνο σε μεγάλη διοργάνωση, κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν δείχνοντας να έχει αλλάξει από το 2012, τότε που ένα ρατσιστικό σχόλιό της στο twitter της στοίχισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Χθες

βράδυ, ενώ ανέβαινε στο τρίτο βάθρο της Ευρώπης αγκάλιασε και φίλησε τη μαύρη συναθλήτριά της Μαμόνα, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

«Το κλίμα στην αρένα δεν υπήρχε. Παντού ελληνικές σημαίες και κόσμος να μας υποστηρίζει. Στην παρουσίαση άκουσα να με εμψυχώνουν με το μικρό μου όνομα. Τρελάθηκα, ήταν πολύ ωραία. Ένιωθα πως αγωνίζομαι στην Ελλάδα», είπε η Παπαχρήστου στις πρώτες δηλώσεις της μετά την επιτυχία της και συμπλήρωσε: «Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, όμως, ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο. Το πάλεψα, το διεκδίκησα και το κατάκτησα. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό κλειστού και είναι σημαντικό για εμένα. Συνεχίζω για το επόμενο. Για το Λονδίνο, όπου και εκεί θέλω να διεκδικήσω κάτι καλό».

Η έμπειρη τριπλουνίστρια δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στους συναθλητές της. «Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου, που έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις και κατάφεραν να υπάρχει ελληνική παρουσία σε όλες τις θέσεις στο βάθρο των νικητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα