Προς την τελική ευθεία τα διαδικαστικά στην Κεντροαριστερά

11:10 19/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνεδρίασε η Επιτροπή ΑλιβιζάτουΚ χθες βράδυ, όπου συμφωνήθηκαν τα τελευταία διαδικαστικά. Αποφασίστηκε να στηθούν 1.200 κάλπες σε δήμους του Καλλικράτη και 585 εκλογικά τμήματα της χώρας.

Οι ψηφοφόροι θα προσέρχονται στις κάλπες από τις 08.00 και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19.00.

Στην Αθήνα, στις 12 Νοεμρίου οπότε και διεξάγεται ο μαραθώνιος και οδικές αρτηρίες θα παραμείνουν κλειστές, θα δοθεί δίωρη παράταση στην ψηφοφορία.

Κανένα αποτέλεσμα από εκλογικό τμήμα δεν πρόκειται να δημοσιευτεί, ώσπου να κλείσουν όλες οι κάλπες.

Ο κάθε ψηφοφόρος θα πρέπει να καταβάλει 3 ευρώ αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα πρέπει να ξαναπληρώσει στον δεύτερο γύρο.

Σχετικά με τις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις των υποψηφίων, στις 30 Οκτωβρίου και τις 6 Νοεμβρίου θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ, στις 21.00, μετά το βραδινό δελτίο. Στην πρώτη τηλεμαχία ερωτήσεις θα υποβάλουν δημοσιογράφοι περιφερειακών μέσων από τις πέντε κεντρικές περιφέρειες της χώρας (Μακεδονία, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Ήπειρο) ενώ στη δεύτερη, δημοσιογράφοι από τα ιδιωτικά κανάλια.

Απορρίφθηκε η πρόταση της Επιτροπής Αλιβιζάτου για την οργάνωση debate στη Θεσσαλονίκη, καθώς ειναι υψηλό το κόστος του εγχειρήματος και θα έπρεπε να μεταφερθεί εξοπλισμός της ΕΡΤ από την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα