Πουλήθηκε το Athens Ledra για 33 εκ. €- Aυτός είναι ο αγοραστής!!!

19:39 14/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Επιτυχής ήταν ο σημερινός πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Athens Ledra που διενεργήθηκε από την συμβολαιογράφο Αθηνών κα. Ευαγγελίας Αλευράκη, κατ’ εντολήν της δανείστριας τράπεζας ALPHA BANK.

Η εταιρία «ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που συστάθηκε στις 6 Ιουνίου

2017, ήταν η μοναδική εταιρία που κατέθεσε προσφορά με το ποσό των 33.050.000 € και «κέρδισε» το ακίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο είχε βγει στον πλειστηριασμό αρχικά για το ποσό των 48 εκ. €, αλλά δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Διευθύνων Σύμβουλος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας, που εδρεύει στην οδό Βουκουρεστίου 19, στην Αθήνα, είναι ο Απόστολος Γομόπουλος, οικονομολόγος που έχει γεννηθεί στο Σικάγο των ΗΠΑ, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν ακόμη οι κ.κ. Ανδρέας Καψάλης, μηχανικός και Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, δικηγόρος. Εάν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, ο κ. Λαμπαδάριος, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, σε κυβέρνηση της ΝΔ, επί υπουργίας Φάνης Πάλλη Πετραλιά.

Η εταιρία έχει μετοχικό κεφάλαιο 10 εκ. ευρώ και διάρκεια ζωής 50 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία εκπροσωπεί τον μεγάλο αμερικανικό οίκο HINES, που δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate και ο οποίος τα τελευταία χρόνια «βολιδοσκοπεί» την ελληνική αγορά. Μάλιστα φήμες τον έφεραν και ως υποψήφιο για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, στον οποίο αν και τα στελέχη του πραγματοποίησαν πολλές επαφές, στον διαγωνισμό τελικά δεν συμμετείχε.

Πηγή: money-tourism.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα