Πορνοστάρ ετών 82-Ποιο είναι το μυστικό της… επιτυχίας του;

00:36 17/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο 82χρονος Shigeo Tokuda είναι γνωστός ως ο γηραιότερος πορνοστάρ, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στη ροζ βιομηχανία σε ηλικία 70 ετών. Τώρα σύμφωνα με τη Sun αποκαλύπτει το μυστικό για τις απίστευτες σεξουαλικές του επιδόσεις.


Ποιο είναι αυτό; Τρώει αυγά κάθε μέρα.

Μάλιστα, πρόσφατα δήλωσε ότι ένα από τα αγαπημένα του φαγητά είναι ρύζι με ένα ωμό αυγό στην κορυφή.

Ο 82χρονος πορνοστάρ όπως αναφέρει η βρετανική Sun έκανε το «ντεμπούτο» του το 2004 σε σειρά αισθησιακών ταινιών που ονομάζονταν «Ηλικιωμένοι».


Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 αισθησιακές ταινίες και παραμένει ενεργός μέχρι σήμερα.

«Με ρωτούν συχνά για τις αντοχές μου αλλά δεν κάνω κάτι φοβερό. Βέβαια προσπαθώ να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής… Αν μιλάμε για πράγματα που δίνουν αντοχή, τρώω αυγά καθημερινά» είπε χαρακτηριστικά ο Tokuda.

O Ιάπωνας γεννήθηκε στο Τόκιο το 1934. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο άρχισε να εργάζεται για εταιρία που κατασκεύαζε κουλοχέρηδες για καζίνο.

Το 1974, έκανε στροφή στην καριέρα του και ξεκίνησε να εργάζεται για ταξιδιωτικό γραφείο. Εκείνη τη χρονιά είδε για πρώτη φορά αισθησιακή ταινία σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού.

Από τότε άρχισε να μαθαίνει για την εν λόγω βιομηχανία και όταν αρκετά χρόνια αργότερα γνώρισε τον βετεράνο σκηνοθέτη αισθησιακών ταινιών Henry Tsukamoto αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του ταινία.

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη του ταινία εξακολουθεί να συμμετέχει σε ταινίες πορνό, αν και έχει κόψει λίγο την… ταχύτητα του. Τώρα λέει ότι το να παίρνει μέρος σε γυρίσματα απαιτεί όλες του τις αντοχές, αλλά παραδέχεται πως η ερωτική του καριέρα τον κρατά νέο στην καρδιά.

Μάλιστα ένα χαρακτηριστικό του είναι ότι πριν ξεκινήσει το γύρισμα πλησιάζει την παρτενέρ του και της κάνει κοπλιμέντα για το σώμα της. «Υπάρχει λίγος χρόνος να μιλήσεις πριν το γύρισμα οπότε τότε λέω στην ηθοποιό ποιο μέρος του σώματος της θεωρώ ότι είναι υπέροχο. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό Και εξάλλου είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις τον άλλο και να ρίξεις γέφυρα επικοινωνίας», καταλήγει!

Keywords
Τυχαία Θέματα