Πολιτική κόντρα Τόσκα – ΝΔ με φόντο τις πυρκαγιές

12:20 14/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι βλέπουν «σχέδιο εμπρησμών σε όλη τη χώρα» με τις πυρκαγιές που μαίνονται τις τελευταίες 48 ώρες στην ανατολική Αττική και τη Ζάκυνθο ξέσπασε νέα πολιτική κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει «απόπειρα αποπροσανατολισμού

της κοινής γνώμης» από την κυβέρνηση, με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων και κατηγορεί προσωπικά τον Νίκο Τόσκα, που τον αποκαλεί «κατ’ ευφημισμόν Υπουργό Προστασίας του Πολίτη», για ανικανότητα.

«Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα. Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Επίσης με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε αιχμές κατά του κ. Τόσκα. «Αποφασιστική & συντονισμένη δράση, όχι θεωρίες συνωμοσίας. Να σωθούν οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους. Αυτή είναι η ευθύνη του υπουργού», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

Αποφασιστική &συντονισμένη δράση,όχι θεωρίες συνωμοσίας.Να σωθούν οι άνθρωποι &οι περιουσίες τους.Αυτή είναι η ευθύνη του υπουργού. #Κάλαμος

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 13, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα