Πωλίνα Γκιωνάκη: Υπήρξα θύμα κακοποίησης – Πήγε να με πνίξει

14:05 5/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα χέρια πρώην συντρόφου της μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη η οποία αποκάλυψε ότι σε σχέση που είχε επί έξι χρόνια δεχόταν κακοποίηση.

Έχοντας στο πλευρό της τον νυν σύντροφό της και σκηνοθέτη Γιάννη Βαμβακά λέει στην κάμερα του Πρω1νού: «Υπήρξα θύμα κακοποίησης και ο μόνος τρόπος να αντιδράσω ήταν όλο αυτό που έζησα να το κάνω τέχνη… Όλοι μου λένε ότι είμαι πολύ δυνατή και ότι έχω θάρρος. Εγώ αντίθετα θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι πολύ δειλή και ότι υπήρξα πολύ δειλή, γιατί παρέμεινα σε μια τέτοια σχέση για έξι χρόνια»

και προσθέτει: «Έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ. Κόντεψε να με πνίξει, άνοιξε το κεφάλι μου… οπότε δεν μπορούσα πια να επιστρέψω .Πήγε να με πνίξει… Με ενόχλησε χιλιάδες φορές κι αφού έφυγα».

«Υπήρχαν ενοχλήσεις στην αρχή, δεν οδηγεί πουθενα το να ενοχλεί ακόμη. Μπορεί να το καταλαβε και ο ίδιος” δήλωσε με τη σειρά του ο σύντροφος της ηθοποιού, Γιάννης Βαμβακάς.

Το βίντεο από το Πρώτο Θέμα

The post Πωλίνα Γκιωνάκη: Υπήρξα θύμα κακοποίησης – Πήγε να με πνίξει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα