Μισό μέτρο χιόνι στη Νέα Υόρκη – Στους 19 οι νεκροί στις ΗΠΑ

13:46 5/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Από πολικό ψύχος πλήττονται οι ανατολικές ακτές των ΗΠΑ που γνωρίζουν πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό, θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές χιονοπτώσεις.

Πτήσεις και δρομολόγια σιδηροδρομικού δικτύου έχουν ακυρωθεί, επιχειρήσεις και σχολεία παραμένουν κλειστά ενώ τέσσερις πολιρτείες έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ οι πολίτες καλούνται να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και να μην μετακινούνται χωρίς σημαντική

αιτία.

Από τη Φιλαδέλφεια έως τη Βοστώνη αλλά και σε Μέριλαντ και Βιρτζίνια η θερμοκρασία κυμαίνεται στο -15 βαθμούς Κελσίου.

Στο μεταξύ ο τραγικός απολογισμός αυξήθηκε καθώς οι νεκροί ανέρχονται στους 19. Τα περισσότερα θύματα είναι σε τροχαία δυστυχήματα, ενώ ένα πτώμα εντοπίστηκε στη Λίμνη Γουινεμπάγκο στο Ουισκόνσιν, θάνατος που οφείλεται στην έκθεση στο ψύχος. Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Κεντάκι καθώς δεν είχε ρεύμα στο καταφύγιο όπου διέμενε.

Οι μόνοι που έδειξαν να απολαμβάνουν το κρύο και το χιόνι είναι οι Νεοϋορκέζοι οι οποίοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στην παγωμένη Νέα Υόρκη και πολλοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν το μισό μέτρο χιόνι για να κάνουν σκι.

The post Μισό μέτρο χιόνι στη Νέα Υόρκη – Στους 19 οι νεκροί στις ΗΠΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα