«Περίπατος» του Ολυμπιακού στα Χανιά

20:23 7/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Μόνο στα πρώτα 20 λεπτά αντιστάθηκαν τα Χανιά απέναντι στον Ολυμπιακό, που πέρασε εύκολα με 4-1 από την Κρήτη και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η ρεβάνς την άλλη Τετάρτη (13/1) είναι πια τυπική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πάντως στο 8΄ με κεφαλιά του

Γκέσιου, καθώς στο γέμισμα του Δεινόπαπα ο Τσιμίκας δεν τραβήχτηκε για το οφ σάιντ και ο σέντερ φορ των Χανίων τιμώρησε την αμυντική αδράνεια των «ερυθρόλευκων» και το δισταγμό του Καπίνο στην έξοδο.

Στο 22΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό, όταν ο Καμπιάσο άφησε την μπάλα να περάσει στην πάσα του Σεμπά και ο Ερνάνι εξωτερικό αριστερό σουτ έκανε το 1-1, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Κολοβός στο 39΄ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ένα δυνατό σουτ του Πάρντο από πάσα του Τσιμίκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 54΄, για να αποθεωθεί στο 80ό λεπτό κατά την είσοδό του στο γήπεδο, 302 ημέρες μετά τον τραυματισμό στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Μανιάτης.

Η επιστροφή του αρχηγού συνδυάστηκε μάλιστα με το τελευταίο γκολ της πειραϊκής ομάδας στο 90΄, κι ενώ τέσσερα λεπτά πριν ο Σεμπά είχε γράψει το 1-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα