Περήφανος για το… στήθος της Κάρλα Μπρούνι ο Σαρκοζί

13:25 4/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Δεν σταματούσε να εξαίρει το στήθος της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι κατά τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος προέτρεπε τους υπουργούς του να κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Αυτά και άλλα πολλά πικάντικα αποκαλύπτει ο πρώην σύμβουλος του Σαρκοζ Πατρίκ Μπισόν, στο βιβλίο του «La Cause du Peuple» . Γενικώς δεν αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τον Μπισόν, ο Σαρκοζί δεν σταματούσε να μιλά για τα «εκστατικά στήθη» της Κάρλα Μπρούνι και ήθελε να ακούσει το ιδιο και από τους υπουργούς. Επίσης, στο βιβλίο αναφέρεται ότι οι Γάλλοι δεν είδαν αρχικά με καλό μάτι τη σχέση του προέδρου τους με το μοντέλο και τραγουδίστρια Κάρλα Μπρύνι, την οποία ο Σαρκοζί την παρουσίαζε ως το τρόπαιό του.

Ο πρώην σύμβουλος επιτίθεται στο πρώην αφεντικό του χαρακτηρίζοντάς τον «ψευτόμαγκα», διστακτικό και ανασφαλή ενώ χαρακτηρίζει αυτόν τον γάμο ανώριμο, αναξιοπρεπή και βρεφικό.

«Ο… γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης υποδουλωμένος από τις κατακτήσεις του, ένα ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη, ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών» σημειώνεται χαρακτηριστικά σ’ ένα απόσπασμα του βιβλίου. Επισήμως, ο Σαρκοζί δεν έχει αντιδράσει ακόμη στην κυκλοφορία του βιβλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα