Πέντε μέρες κόλασης για 14χρονη: Τη νάρκωσαν και την εξώθησαν στην πορνεία

11:56 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτη ιστορία επανέρχεται στη δημοσιότητα, όπου μία 14χρονη εξαφανίστηκε από σπίτι συγγενή της για να εντοπιστεί πέντε ημέρες μετά να βγαίνει από το παράθυρο ενός σπιτιού στο Κόβεντρι της Μ. Βρετανίας τρέχοντας στον δρόμο με τα εσώρουχα.

Η ανήλικη απήχθη από τρεις άνδρες, τους Jake Cairns 21 χρονών, Brandon Sharples 20 και Jack McInally 21 ετών, οι οποίοι κρατώντας τη ναρκωμένη την πουλούσαν μέσω διαδικτύου για σεξ σε άνδρες. Μάλιστα, είχαν αναρτήσει προκλητικές φωτογραφίες της και έγραφαν ότι η νεαρή είναι 18 χρονών. Μέσα σε πέντε ημέρες το κορίτσι είχε συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από 20 άνδρες.

Παρά την τραγική της κατάσταση κατάφερε να το σκάσει από το παράθυρο του μπάνιου όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές οι οποίες εξάλλου είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τη βρουν μετά την εξαφάνισή της.

Οι τρεις νεαροί άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλική εκμετάλλευαη ανηλίκου και τώρα αναμένεται η ανακοίνωση της ποινής τους.

The post Πέντε μέρες κόλασης για 14χρονη: Τη νάρκωσαν και την εξώθησαν στην πορνεία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα