Πέφτουν μηνύσεις: Η Μελάνια «αντεπιτίθεται» στην Daily Mail

10:13 8/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Έχοντας στο πλευρό της κορυφαίο δικηγόρο διασήμων, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, για συκοφαντική δυσφήμηση, διεκδικώντας αποζημίωση 150 εκατ. δολάρια.

Ο δικηγόρος Τσαρλς Χάρντερ, που είχε εκπροσωπήσει και τον παλαιστή Χουλκ Χόγκαν, κατέθεσε τη μήνυση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης που αφορά σε μία αναδημοσίευση

στην εφημερίδα στην οποία διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι η Μελάνια Τραμπ ήταν συνοδός κυρίων στο παρελθόν, ενώ όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της, η Μελάνια είχε «την μοναδική ευκαιρία, για πρώτη φορά στη ζωή της, ως ένα εξαιρετικά διάσημο και αναγνωρίσιμο πρόσωπο… να ξεκινήσει μία ευρεία εμπορική χρήση του ονόματός της σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, κερδίζοντας από το καθένα πολλά εκατομμύρια δολάρια, υπογράφοντας συμβόλαια πολλών χρόνων καθώς είναι μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου».

Η μήνυση αναφέρει ότι η Daily Mail (η οποία στην ιστορία της περιελάμβανε κομμάτια από ένα ρεπορτάζ σλοβένικου περιοδικού, το οποίο τελικά το απέσυρε) έχει βλάψει «το όνομα και τις δυνατότητες υποστήριξης της κ. Τραμπ χάνοντας πολλά εκατομμύρια δολάρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα