Πάτρα: Καρέ καρέ η ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

10:09 7/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ώρα ήταν γύρω στις 17.00. Ο κ. Ανδρέας άνοιγε για την απογευματινή βάρδια το πρακτορείο προπο που διατηρεί στην οδό Κύπρου, λίγα μέτρα πάνω από την Ηρώων Πολυτεχνείου και τις καφετέριες της περιοχής.

Δύο ληστές του επιτέθηκαν, του κόλλησαν το όπλο στο κεφάλι και τον εξανάγκασαν να τους δείξει που φυλά τα χρήματα από τις συναλλαγές με τους πελάτες. Άρπαξαν 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Φορούσαν κράνη και δεν μιλούσαν πολύ.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πρακτορείο

ΠΡΟ-ΠΟ στην οδού Κύπρου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας που φορούσε κράνος εισέβαλε μέσα στο πρακτορείο, ξάφνιασε τον ιδιοκτήτη την ώρα που άνοιγε και τον απείλησε με όπλο.

Στην συνέχει, πάντα υπό την απειλή του όπλου, τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του κι εξαφανίστηκε. Έξω από το πρακτορείο τον περιμένες ο συνεργός του με μια μηχανή.

Ο ιδιοκτήτης, εμφανώς σοκαρισμένος από τα όσα του συνέβησαν, ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και μετά την ενημέρωση που τους έκανε το θύμα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες. Μάλιστα στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα της ένοπλης ληστείας, ο οποίος είχε τρομοκρατηθεί.

Πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα