Πάρτι για την επέτειο 70 χρόνων γάμου Ελισάβετ-Φίλιππου

10:48 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Το μαργαριταρένιο κολιέ της βασίλισσας Ελισάβετ δανείστηκε η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον για να εμφανιστεί απαστράπτουσα στο πάρτι που διοργανώθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ για τα 70 χρόνια γάμου του βασιλικού ζεύγους.

Η εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί Κέιτ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον κουνιάδο της πρίγκιπα Χάρι έδωσαν το παρών στο εορταστικό δείπνο που διοργανώθηκε προς τιμήν της

βασίλισσας Ελισάβε και του πρίγκιπα Φίλιππου, ενώ ηχηρή ήταν η απουσία της συντρόφου του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ αν κι εκείνη βρίσκεται στο Λονδίνο.

Οι κάμερες κατέγραψαν από το αυτοκίνητο την Κέιτ και το εντυπωσιακό κολιέ της που περιλαμβάνει τέσσεριςσειρές μαργαριτάρια κι ένα εντυπωσιακό διαμάντι κι ανήκε στη συλλογή της βασίλισσας. Είναι η πρώτη φορά που φοράει το συγκεκριμένο κόσμημα. Επίσης, επέλεξε να φορέσει φόρεμα της Diane Von Furstenberg αξίας περίπου 1.000 ευρώ, που το λάνσαρε πρώτη φορά πριν από μερικές φορές σε γκαλά.

Πηγή φωτό-βίντεο: Daily Mail

The post Πάρτι για την επέτειο 70 χρόνων γάμου Ελισάβετ-Φίλιππου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα