Απάντηση στον Καρανίκα: Διαβάσατε τι μου έγραψε

10:36 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα μίλησε η επιχειρηματίας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Η γυναίκα σχολίασε στο facebook ότι δεν είναι σωστό για τον κ. Καρανίκα ημέρα εθνικού πένθους να πανηγυρίζει για το μέρισμα και να γράφει «προχωράμε» και εκείνος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της με βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «ξεπλυμένο φασιστάκι», «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της

μπόχας» και άλλα κοσμητικά επίθετα.

«Δεν τα έχω βάλει με τον κ. Καρανίκα. Εκανα απλώς ένα σχόλιο με κάτι που διαφωνούσα. Και αυτό ήταν το όλο θέμα. Ο κ. Καρανίκας έκανε μία ανάρτηση από την Αυγή με το σχόλιο «Προχωράμε» και έκανα ένα σχόλιο χωρίς να τον βρίσω. Μου απάντησε στις 17 Νοεμβρίου όχι την ίδια μέρα. Μου απάντησε όπως διαβάσατε στα μηνύματα. Τον ενόχλησε πιθανόν η διαφορετική μου άποψη, δεν συμφώνησε με την άποψή μου. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία, του έστειλα μόνο την άποψή μου, εκείνη την ώρα δεν είχα καμία όρεξη ούτε διάλογο να ανοίξω, ούτε τίποτε. Του έγραψα ότι λυπάμαι πολύ στην Ελλάδα να θρηνούμε θύματα και εκείνος να μιλάει για μερίσματα και ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στους πληγέντες. Και αυτός διαβάσατε τι μου έγραψε» δήλωσε η επιχειρηματίας μέσω του ραδιοφώνου του Πρώτου Θέματος.

The post Απάντηση στον Καρανίκα: Διαβάσατε τι μου έγραψε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα