Παρίσι: Όχημα έπεσε πάνω σε πιτσαρία-Μια 13χρονη νεκρή και 12 τραυματίες

00:37 15/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα κορίτσι 13 ετών νεκρό και άλλοι 12 τραυματίες εκ των οποίων τέσσερις αρκετά σοβαρά και 8 ελαφρά τραυματισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός του θρίλερ που διαδραματίστηκε στο Seine-et-Marne της Γαλλίας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα υπαίθρια τραπέζια μιας πιτσαρίας.

Από τους 12 τραυματίες, οι τέσσερις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και μάλιστα ο ένας είναι ο αδερφός του νεκρού κοριτσιού.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας BMW, συνελήφθη

από τις γαλλικές αρχές και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπήρξε πρόθεση στο δυστύχημα αλλά δεν έχει σχέση με τρομοκρατικό χτύπημα. Τουλάχιστον αυτό προέκυψε από την πρώτη κατάθεση του δράστη, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Une BMW aurait foncé "délibérément" sur la terrasse d'une pizzeria à Sept-Sorts : le conducteur a été arrêté.
Une petite fille serait morte. pic.twitter.com/bnq0RBSkl6

— cedric mas (@CedricMas) August 14, 2017

Ο άνδρας είναι περίπου 30 ετών και ενδεχομένως αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Όπως δήλωσε στις αρχές βρισκόμενος σε σύγχυση, ήθελε να αυτοκτονήσει και είχε και όπλα στη γρι BMW. Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει και την περασμένη βδομάδα.

Γεννηθείς το 1985, δεν είναι γνωστός στις δικαστικές, τις αστυνομικές αρχές ή τις μυστικές υπηρεσίες. Παρουσιάζει ασταθές ψυχολογικό προφίλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα