Η έκκληση της Ρένας Δούρου προς όλους ανεξαιρέτως: Σταματήστε τα δελτία Τύπου και τα τιτιβίσματα

00:20 15/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με ένα μήνυμα σε αρκετά έντονο ύφος η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούνου συνετίζει τους πάντες ακόμα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε παρέμβαση για τις πυρκαγιές στον Κάλαμο, όπως και στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε: «Απευθύνω έκκληση προς όλους. Και όταν λέω όλους εννοώ όλους και όλες ανεξαιρέτως! Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα,

σταματήστε τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που παλεύουν άυπνοι τόσες μέρες, σεβαστείτε τους εργαζόμενους στην πολιτική προστασία».

Παράλληλα η Ρένα Δούρου, τόνισε πως με πρωτοβουλία της Περιφέρειας η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάτι που επιτρέπει ακόμη και τώρα να φιλοξενηθούν οι πληγέντες, ενώ υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή έστειλε στη μεγάλη φωτιά του Καλάμου 16 υδροφόρες και 7 μηχανήματα έργου που τώρα έχουν φτάσει τα 26.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πυροσβέστες, εθελοντές αλλά και τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας για την αυταπάρνηση με την οποία δουλεύουν όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα