Παρέμβαση Γεωργιάδη: Γιατί κ. Καμμένε 3 ημέρες κοροϊδεύατε τον ελληνικό λαό;

09:36 20/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα όσα δήλωσε για τη συμφωνία των F16 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε καυστικά «όλο το ζήτημα με τα F16 προήλθε από την ανάρτηση του κ. Καμμένου που είπε ότι τα λεφτά αφορούν αντισταθμιστικά και μετά τη συνέντευξη Τσίπρα που ψευδόμενος είπε ότι τα υπόλοιπα χρήματα από τα 1,1 δισ. θα βαρύνουν τους άλλους. Προς απόδειξη αυτών το ίδιο βράδυ ανέφερα ο ίδιος στο Action24 ότι τα 2,4 δισ. αφορούν τα 123 αεροσκάφη και εμείς θα πάμε να αναβαθμίσουμε λιγότερα ώστε να δώσουμε λιγότερα χρήματα.

Αλλά τρεις ημέρες κορόιδευαν τους Έλληνες ότι θα έδιναν οι Αμερικάνοι χρήματα, και τέσσερις ημέρες μετά έρχεται ο Καμμένος να πει όσα έλεγα εγώ τόσες μέρες.

Και πρέπει να αναρωτηθεί ο κ. Καμμένος, γιατί κύριε υπουργέ 3 ημέρες προσπαθούσατε να κοροϊδεύετε τον ελληνικό λαό ότι δήθεν πετύχατε τρομερή συμφωνία; Δεν χρειαζόταν να πάει ο Τσίπρας στον Λευκό Οίκο, πελάτες είμαστε, εμείς πρέπει να δώσουμε λεφτά.

Για να δείξει ο Καμμένος ότι έκανε επιτυχία, έβαλε στο τραπέζι τα δήθεν αντισταθμιστικά και τα λεφτά που θα έβαζαν οι Αμερικάνοι κι αυτά είναι παραμύθια Χαλιμάς και αυτά τα αναδείξαμε.

Βεβαίως και πρέπει να γίνει η αναβάθμιση, εμείς δεν είμαστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίξουμε με τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Αν είχε πάει ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης τι θα έλεγε ο Τσίπρας αν ήταν αντιπολίτευση και τι θα φώναζαν;».

Keywords
Τυχαία Θέματα