Συνελήφθη ύποπτος τζιχαντιστής στην Αλεξανδρούπολη – Aποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

09:17 20/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στον εισαγγελέα οδηγείται τζιχαντιστής περίπου 30 ετών που συνελήφθη χθες στην Αλεξανδρούπολη. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του alexpoli.gr αναφέρουν ότι ο τζιχαντιστής ήρθε στην Αλεξανδρούπολη από άλλη πόλη της Ελλάδας

για να παρουσιαστεί στην εδώ υπηρεσία ασύλου καθώς ήθελε να ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.

Ο επικίνδυνος εξτρεμιστής βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του ISIS. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexpoli.gr, έμενε ανά διαστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν ενεργό στέλεχος του ISIS αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μετά τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη και την ομολογία της δράσης του, οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο σε οικία που διέμενε στην Αθήνα όπου εντοπίστηκαν στοιχεία για τη δράση του στη Συρία,όπως φωτογραφίες του ίδιου με σημαίες του ISIS αλλά και με άλλους τζιχαντιστές.

Mάλιστα, σε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο του ίδιου να κρατά κομμένα κεφάλια ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα