Παραδόθηκε ο νεαρός Ρομά που σκότωσε 45χρονο στην Αγία Βαρβάρα

15:18 25/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ο 21χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που έγινε στις 22 Μαΐου στην Αγία Βαρβάρα στο Αιγάλεω.

Είχε προηγηθεί ένα Σαββατοκύριακο έντασης στην περιοχή με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συγγενείς του θύματος για εκδίκηση προκάλεσαν ζημιές σε ένα κατάστημα και σε σπίτια που ανήκουν σε συγγενικά πρόσωπα του δράστη.

Όλα ξεκίνησαν

την Παρασκευή, όταν σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο σε κατάστημα της περιοχής. Στη συνέχεια, ο γιος του ιδιοκτήτη του καταστήματος πήρε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και παρέσυρε δύο άτομα, τα οποία φαίνεται να συμμετείχαν στο προηγούμενο επεισόδιο. Το ένα άτομο 45 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ενώ το δεύτερο 30 ετών νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια συγγενείς του θύματος, έβαλαν φωτιά στο κατάστημα από όπου ξεκίνησε το επεισόδιο, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσαν ζημιές και σε σπίτι συγγενικού προσώπου του φερόμενου ως δράστη του τροχαίου.

Τη Κυριακή λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πυρπόλησαν το πατρικό σπίτι του φερόμενου δράστη, μια μεζονέτα και λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε και δεύτερος εμπρησμός σε υποκατασκευή ισόγειο σπίτι του 21χρονου Ρομά.

Keywords
Αναζητήσεις
παραδοθηκε ο οδηγος που σκοτωσε στην αγια βαρβαρα
Τυχαία Θέματα