Παππάς: Προϋπόθεση της εφαρμογής των συμφωνηθέντων τα μέτρα για το χρέος

13:54 11/4/2017 - Πηγή: Aixmi

«Είναι προφανές ότι προϋπόθεση της εφαρμογής των συμφωνηθέντων είναι τα μέτρα για το χρέος. Τα μέτρα για το 2019 και 2020 μπήκαν στο τραπέζι επειδή κάποιες χώρες επέμεναν το ΔΝΤ να συνεχίσει να είναι μέρος του ελληνικού προγράμματος» τόνισε μιλώντας στον realfm 97,8 ο Νίκος Παππάς ο οποίος υπογράμμισε πως εαν το ΔΝΤ

δεν ικανοποιηθεί στο ζήτημα του χρέους παύουν και οι λόγοι που επέβαλαν τα νέα μέτρα.

Όπως είπε συγκεκριμένα: «Το ΔΝΤ εκτός από τις δημοσιονομικές αυτές παρεμβάσεις τις οποίες συμφωνήσαμε με βάση και την προϋπόθεση της αναδιάρθρωσης του χρέους. Εάν λοιπόν υπάρξει μία λύση η οποία δεν το ικανοποιεί και αποχωρήσει, φεύγουν από το τραπέζι και οι λόγοι οι οποίοι επέβαλαν την εφαρμογή των δημοσιονομικών παρεμβάσεων το 2019 και το 2020».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Υπάρχει και το πολύ σοβαρό ζήτημα των εργασιακών το οποίο δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το προσπερνάμε. Για το οποίο νομίζω ότι δόθηκε μία πάρα πολύ σοβαρή μάχη από την Έφη Αχτσιόγλου και το επιτελείο της αλλά και όλη τη διαπραγματευτική ομάδα και πάμε να βάλουμε ένα τέλος στην αποδιάρθρωση της αγοράς εργασίας, η οποία ξεκίνησε και εφαρμόστηκε ραγδαία το 2012 και έδειξε ότι έχει αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα τα οποία ζουν οι μισθωτοί στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα