Παππάς εναντίον καναλαρχών στη Βουλή – Άγρια κόντρα για τις… περούκες (ΒΙΝΤΕΟ)

12:04 23/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Άγρια κόντρα υπήρξε στη Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δεν δίστασε να εξαπολύσει εκ νέου φραστική επίθεση εναντίον των καναλαρχών όταν ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας τον συμβούλευσε να κρατήσει τις περούκες από την Αμερική.

Όπως είπε ο κ. Φωτήλας: «Θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή. Τις περούκες που βρήκατε στην Αμερική μην τις πετάξετε. Θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε νύχτα».

Ωστόσο,

πήρε σκληρή απάντηση από τον Νίκο Παππά ο οποίος είπε:«Στις μεταμφιέσεις είστε εσείς συνηθισμένος κ. Φωτήλα. Δεν περίμενα να χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός και την άθλια επιλογή των καναλαρχών να στείλουν ανθρώπους μεταμφιεσμένους με περούκες για να με ακολουθήσουν στην Νέα Υόρκη και να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση. Δεν κάνατεque es diagrama de dispersion

κριτική όμως στους καναλάρχες. Ήρθατε εδώ για να αστειευτείτε. Ντροπή επιτέλους».

Νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας καταφέρθηκε εναντίον των καναλαρχών με σκληρά λόγια. «Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε. Είναι ντροπή του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που στήνουν δελτία ειδήσεων. Όποιος θέλει κόντρα εδώ με την πολιτική ηγεσία. Διαγωνισμός με τέτοιο έλεγχο δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Και αυτά που “βγάζουν μάτι” σε σχέση με την Τράπεζα Αττικής είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» είπε ενώ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Παππάς είπε ότι έχουν γίνει αμέτρητες ενστάσεις και έχει εξαντληθεί το οπλοστάσιο των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

«Δεν έχει υπάρξει δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τόσα επίπεδα ελέγχου. Λυπάμαι πολύ διότι υπάρχει το φαινόμενο του τεχνητού οφσάιντ. Έχετε βγει μπροστά από τη γραμμή άμυνας», είπε ο Νίκος Παππάς.

«Λυπάμαι, ειλικρινά, γιατί έχει πλημμυρίσει το Διαδίκτυο με ειρωνικά σχόλια για «βοσκοτόπια και γίδια» σημείωσε επιπλέον και κατέθεσε στα πρακτικά δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή του 2014 που αποθέωνε την επένδυση στην Ιθάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα