Παπαδημούλης προς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας

11:37 29/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει μέσω αναρτήσεών του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης με αιχμή τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Όπως σημείωσε σε πρώτη ανάρτησή του ο κ. Παπαδημούλης: «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε

όχι κ καταγγέλλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας…».

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι κ καταγγέλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας…

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Και συνέχισε σχολιάζοντας τη συνέντευξη Σημίτη στον ΣΚΑΪ: «Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου . Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική«.

Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου . Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Επιπλέον, επεσήμανε: «Δικαιωμένος δηλώνει ο Καραμανλής που κυβέρνησε το 2004-2009. Δικαιωμένος ο Σημίτης που κυβέρνησε το 1996-2004. Τότε πως διάολο χρεοκοπήσαμε;«.

Δικαιωμένος δηλώνει ο Καραμανλής που κυβέρνησε το 2004-2009. Δικαιωμένος ο Σημίτης που κυβέρνησε το 1996-2004. Τότε πως διάολο χρεοκοπήσαμε;

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα