«Παπ» για τρεις!

12:21 24/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Κώστας Παπανικολάου ευστόχησε στο πρώτο του τρίποντο στην Ευρώπη στις 3/11/2010 έπειτα από 3 χρόνια και 0/10 σουτ. Πλέον ο «Παπ» σουτάρει με ποσοστό 63.6%. Το gazzetta.gr εξηγεί το γιατί.

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στις 2/12/2008. Ο τότε παίκτης του Άρη είχε μπει στο παρκέ στα τελευταία 20» όταν τα πάντα είχαν κριθεί απέναντι στη Μπνέι Χασαρόν σε ένα ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup. Άπαντες στο

Αλεξάνδρειο «ζητούσαν» να σκοράρει ο 18χρονος τότε φόργουορντ. Και αυτός έκανε κατά το ήμισυ τη χάρη της εξέδρας. Επιχείρησε σουτ τριών πόντων αλλά η μπάλα βρήκε σίδερο. Αυτό ήταν και το πρώτο του σουτ σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, ο Κωστάκης έγινε Παπανικολάου. Απέναντι στην Αναντολού Εφές ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επιχείρησε εφτά τρίποντα και ευστόχησε στα τέσσερα. Αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα του διεθνή φόργουορντ είναι πως κατάφερε να αναγκάσει τους φιλάθλους από εκεί που ζητούσαν «να σουτάρει ο μικρός» να λένε κάθε φορά που σουτάρει πίσω από τα 6.75 «μέσα είναι ρε Παπ».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα