ΠΑΟ…στην κόλαση με τις χυδαιότητες για Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο

20:08 3/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Πήρα τον 8χρονο γιο μου και πήγα στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας κόντρα στον Πανιώνιο. Ήμασταν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθώς -παρά τα τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα- ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον Ολυμπιακό και είχε ισοφαριστεί από την ΑΕΚ, μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν

ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Με απόντες τους δυο καλύτερους παίχτες (από όσους έχουν απομείνει) η ομάδα θύμιζε φάντασμα του εαυτού της. Ποδοσφαιριστές χωρίς ψυχή, χωρίς κίνητρο, χωρίς καν ταλέντο οι περισσότεροι, να μην μπορούν να αλλάξουν ούτε δυο πάσες. Και σε ένα λάθος της άμυνας, ο επίσης άχρωμος και άοσμος αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και, τελικά, να νικήσει.

Από εκεί και πέρα ζήσαμε ό,τι και στις 4 Οκτωβρίου (στο νικηφόρο, τότε, ματς με τα Γιάννινα), αλλά πολύ πολύ εντονότερα.

Οι χουλιγκάνοι της Θύρας 13 ξεσάλωσαν. Ξεκίνησαν με άθλια συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου -που ναι μεν απέτυχε παταγωδώς, όμως βγήκε μπροστά όταν άλλοι κρύβονταν σαν τα ποντίκια και έβαλε από την τσέπη του πάνω από 40 εκατ ευρώ- και συνέχισαν με κρεσέντο χυδαιότητας κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της οικογένειάς του, που επί 30 χρόνια ξόδεψαν πάνω από 300 εκατ ευρώ για την ομάδα και της χάρισαν μεγάλες επιτυχίες.

Ποταμοί μίσους έβγαιναν από το στόμα τους, με αποτέλεσμα άλλοι φίλαθλοι από διαφορετική κερκίδα να τους φωνάξουν να σταματήσουν. Πώς αντέδρασαν; Κάποιοι πήδηξαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, ενώ άλλοι εισέβαλαν από τις ανοιχτές πόρτες για να τους επιτεθούν, κραυγάζοντας «ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13».

— «Ο Παναθηναϊκός είναι Θρησκεία ή η Θύρα 13;» αναρωτήθηκε ένας κύριος, περιγράφοντας με λίγες λέξεις το τεράστιο πρόβλημα της ομάδας.

Οι χουλιγκάνοι πιστεύουν ότι οι ίδιοι είναι ο Παναθηναϊκός και έχουν απόλυτο δικαίωμα να επιλέγουν τον ιδιοκτήτη του, τον προπονητή και τους παίκτες.

Ποιος επιχειρηματίας, που αγαπά τον σύλλογο, θα βάλει τα λεφτά του και τη φήμη του στον πάγκο του χασάπη; Ποιος θα θελήσει να αναμετρηθεί με όσους ζουν από το 2008 σε μια ψευδαίσθηση παντοδυναμίας, την οποία τους καλλιέργησαν οι τυχοδιώκτες που επιδίωξαν με όλους τους τρόπους την έξοδο της οικογένειας Βαρδινογιάννη; Ποιος θα αποφασίσει να αναλάβει μια βαριά άρρωστη ομάδα, στην οποία δεν τηρείται κανένας κανόνας;

Μακάρι να βγω ψεύτης, όμως δεν νομίζω πως θα υπάρξει νηφάλιος άνθρωπος που θα θελήσει να επενδύσει χρήμα και κόπο σε μια τέτοια υπόθεση, όταν γνωρίζει πως στην πρώτη «στραβή» θα είναι ο επόμενος που θα δεχθεί εμμετικές επιθέσεις…

The post ΠΑΟ…στην κόλαση με τις χυδαιότητες για Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα