Διαθήκη από τον Γιώργο Βακάκη 3 μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο

18:48 3/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να συζητηθεί η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Realnews σήμερα, ο νεαρός οδηγός της μοιραίας Porsche τρεις μήνες πριν από το δυστύχημα στην Εθνική Οδό, στις 30/11/2016, είχε συντάξει ιδιόχειρη διαθήκη στην οποία άφηνε στους οικείους του την περιουσία του κι εκείνοι δεν την έχουν αποποιηθεί.

Στη διαθήκη αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν

του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Πηγή: Real News

The post Διαθήκη από τον Γιώργο Βακάκη 3 μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα