Παντρεμένη καθηγήτρια αποπλάνησε τον μαθητή της – Απόπειρα αυτοκτονίας από τον έφηβο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:42 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Με 14 βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν στην αποπλάνηση και κακοποίηση ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπη η 29χρονη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών, Τζιλ Λαμοντάν, η οποία έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στην τάξη, στο σπίτι και το αμάξι της.

Η υπόθεση αποπλάνησης του 17χρονου μαθητή ήρθε στη δημοσιότητα όταν αυτός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας από ενοχές που αισθανόταν καθώς είχε παράνομο δεσμό με γυναίκα που ήταν παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια και έχει δύο μικρά παιδιά.

Η 29χρονη από το Μέιν των ΗΠΑ συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού κι αμέσως μετά απαγορεύθηκε στη δασκάλα να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον 17χρονο, καθώς η ψυχολογική κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Επίσης, η Λαμοντάν τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη διεύθυνση του σχολείου στις 12 Ιουνίου, ενώ δύο μήνες αργότερα, η ίδια υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία και έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του εφήβου, η απόπειρα αυτοκτονίας του είχε άμεση σχέση με τον μυστικό δεσμό του με την καθηγήτρια.

Ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε ότι η καθηγήτρια τον προσέγγισε μετά το μάθημα και τον αποπλάνησε, λέγοντάς του ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον άνδρα της εδώ και δύο χρόνια.

«Είπε ότι την αγαπούσε, ότι είχαν κάνει έρωτα πολλές φορές στην τάξη, στο σπίτι της και το αμάξι της», κατέθεσε η μητέρα του στην αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα