Κωνσταντινόπουλος: Ο νέος επικεφαλής να είναι εντός της Βουλής – Να χαλάσει το «πάρτι πόλωσης»

14:27 5/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη συνένωση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού την επομένη των εκλογών ζήτησε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Οι δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, πρέπει από την επόμενη κιόλας ημέρα να λειτουργούν ως μία ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Η ημερομηνία της 5ης Νοεμβρίου δεν πρέπει ν’αλλάξει. Μία τεχνική παράταση μίας εβδομάδας δεν θα ήταν πάντως πρόβλημα. Όμως να μην ανοίγουν ξανά θέματα σχετικά με την εξ

αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία».

«Ο νέος επικεφαλής της Παράταξης πρέπει να είναι εντός Βουλής, εκεί που θα γίνεται καθημερινά η αναμέτρηση. Αυτός θα αναλάβει να ενοποιήσει τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και αυτός θα χαλάσει το «πάρτι πόλωσης» που επιδιώκουν να στήσουν στη Βουλή οι κ.Τσίπρας και Μητσοτάκης» επεσήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος που ζήτησε «αν εκλεγεί αρχηγός κάποιος που δεν θα είναι στη Βουλή, τότε επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων θα είναι άλλος. Όποιος υποψήφιος αρχηγός λοιπόν δεν είναι Βουλευτής, να πει εξαρχής ποιον θα επιλέξει να τον αντικαθιστά στη Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα