Παντρεύτηκαν Χάρης – Βάσω (ΕΙΚΟΝΕΣ)

21:36 22/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, για τις ανάγκες της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Το ζευγάρι μετά από χρόνια σχέσης και ατελείωτης… μουρμούρας πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί. Βέβαια, το αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι δεν παντρεύτηκε στην πραγματικότητα.

Ο τηλεοπτικός Χάρης και το έτερον του ήμισυ, η Βασούλα αποχαιρετούν τη σειρά με γάμο! Το σενάριο θέλει το νεαρό

μουσικό να παίρνει την απόφαση να φύγει για Λονδίνο και ζητάει από τη Βάσω να τον ακολουθήσει. Όμως εκείνη δεν θέλει να αφήσει την οικογένειά της και να ξενιτευτεί.

Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό people, όταν πια ο Χάρης έχει απελπιστεί ότι δε θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η σύντροφός του τον εκπλήσσει αποδεχόμενη την πρότασή του. Κι εκείνος με τη σειρά του την εκπλήσσει κάνοντάς της πρόταση γάμου. Το ζευγάρι ορίζει ημερομηνία γάμου και τελικά μοιράζεται την ομορφότερη στιγμή της ζωής του με τους τηλεθεατές στις 29 Δεκεμβρίου.

Στο επεισόδιο αυτό για πρώτη φορά θα συναντηθούν όλοι οι τηλεοπτικοί ήρωες της σειράς. Εξάλλου, μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ποτέ μαζί και τα τρία ζευγάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα