Πανικός στα Χανιά: Έκρηξη και πυρκαγιά σε εστιατόριο -Δύο τραυματίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

22:46 2/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Πανικός επικρατεί από τις 20.45 στην Πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά, όπου έχει ξεσπάσει φωτιά σε κατάστημα εστίασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ με εγκαύματα, χωρίς όμως η κατάστασή τους να είναι σοβαρή, ενώ πιθανολογείται πως η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου.

Σύμφωνα

με τις πρώτες πληροφορίες, πελάτες και υπάλληλοι, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το μαγαζί όταν χτύπησε ο συναγερμός πυρασφάλειας. Μέχρι στιγμής, δύο άτομα παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ με εγκαύματα, χωρίς όμως η κατάστασή τους να είναι σοβαρή.

Στο κατάστημα επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και το ανάλογο προσωπικό, ενώ είναι εξοπλισμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, καθώς υπάρχουν πυκνοί καπνοί. Επίσης, κατέφθασε και η ΔΕΗ, η οποία έκοψε το ρεύμα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, η έκρηξη προήλθε από διαρροή υγραερίου.

Στο μεταξύ, κάτοικοι αναφέρουν στο zarpanews.gr πως άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Κόσμος μαζεύτηκε γύρω από το εστιατόριο, οι πελάτες του καταστήματος απομακρύνθηκαν, ενώ αυτή τη στιγμή, υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει το σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα