Τα φρουτακια του τζογου επιστρεφουν στις γειτονιες για να καταστρεψουν κοσμο...απο τον οπαπ

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
Η χθεσινή δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νέου Κανονισμού Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων (VLTs, πιο γνωστά και ως «φρουτάκια») που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.Π. την περασμένη Τρίτη 25/10 έφερε μια πανηγυρική ανακοίνωση της ΟΠΑΠ
Α.Ε. στην οποία σημειώνεται ότι πλέον «υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες που επιτρέπουν στην εταιρεία να επανεκκινήσει τον σχεδιασμό της για τη λειτουργία των VLTs στην Ελλάδα» κάνοντας λόγο για «εξασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας της επιχειρηματικής δραστηριότητας των VLTs για τον ΟΠΑΠ και τους συνεργάτες του».
Φαίνεται όμως ότι η εξασφάλιση της βιωσιμότητας της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ιδιωτικής και μονοπωλιακής ΟΠΑΠ Α.Ε. ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την ελληνική κοινωνία καθώς άρθηκαν όλοι οι περιορισμοί του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) κ.Αντώνη Στεργιώτη ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην θέση αυτή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για να αντικατασταθεί τον Αύγουστο από το μέχρι τότε μέλος της Επιτροπής κ. Ευάγγελο Καραγρηγορίου. Η αντικατάσταση του προήλθε μετά από μια διαρκή επίθεση ενάντια στο πρόσωπο του κ. Στεργιώτη από την ΟΠΑΠ Α.Ε. λόγω του γεγονότος ότι είχε εκδώσει με γνώμονα την προστασία του κοινού ένα κανονισμό λειτουργίας για τα περίφημα φρουτάκια ή αλλιώς VLTs που έθετε κανόνες προστασίας του κοινού από. τα εξαιρετικά εθιστικά σύμφωνα με όλες τις διεθνείς μελέτες, παίγνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα