Πανδαισία γεύσεων και αισθητικής δια χειρός Άκη Πετρετζίκη

18:12 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστό, ωστόσο ο Άκης Πετρετζίκης ήρθε να μας μυήσει και σε αυτό:

Όταν λέμε cake δεν εννοούμε το απλό σνακ, συνοδευτικό συνήθως καφέ ή τσαγιού -που κάποιους δεν εντυπωσιάζει- αλλά ένα κανονικότατο γλύκισμα (εν προκειμένω, υψηλών προδιαγραφών).

Έτσι,

η νέα πανέμορφη έκδοση του δημοφιλούς chef που έβαλε ξανά στην κουζίνα τον κόσμο ώστε να πειραματιστεί χωρίς να φοβάται, περιλαμβάνει πληθώρα ιδεών με βάση τα cakes.

Μιλάμε, ουσιαστικά, για ολόκληρες τούρτες, cheesecakes, cupcakes, απλά cakes, όλα τους φωτογραφημένα εξαιρετικά, αλλά κυρίως με αναλυτικές, απλά γραμμένες οδηγίες για να τολμήσουμε να καταπιαστούμε με τη ζαχαροπλαστική.

Στον καλαίσθητο τόμο των Εκδόσεων Ψυχογιός θα αριθμήσουμε 120 συναρπαστικές, πρωτότυπες, γλυκιές συνταγές, όλες δια χειρός Άκη Πετρετζίκη.

Θα συναντήσουμε υλικά που λατρεύουμε, όπως η σοκολάτα, τα αλκοολούχα ποτά και τα φρούτα, αλλά και διαφορετικά που δεν έχουμε συνηθίσει να συνδυάζουμε με γλυκά, όπως η λεβάντα και το αβοκάντο!

Όπως και να’χει, με δεδομένο ότι η ζαχαροπλαστική είναι μια άκρως δημιουργική και… νόστιμη ιστορία, με το βιβλίο – εγχειρίδιο του Άκη θα μπούμε με φόρα στην κουζίνα, θα γλυκάνουμε την άγλυκη καθημερινότητά μας, και τελικά θα σμίξουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα πάνω από ένα -ή 120- διαφορετικά cakes!

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1004450/PIECE-OF-CAKE

The post Πανδαισία γεύσεων και αισθητικής δια χειρός Άκη Πετρετζίκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα