Ουκρανία: Οργισμένος πατέρας έριξε χειροβομβίδα σε δικαστήριο

19:18 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραγωδία στην Ουκρανία όταν οργισμένος πατέρας στη διάρκεια της δίκης σε βάρος των δολοφόνων του γιου του εκτόξευσε χειροβομβίδες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος κι ένας εκ των κατηγορουμένων, αλλά και να τραυματιστούν άλλοι εννιά.

Αναλυτικότερα, το δικαστήριο εξέταζε την υπόθεση της δολοφονίας δύο νέων ανδρών, το 2016, ένα έγκλημα που πιθανότατα συνδεόταν με εμπόριο όπλων, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πατέρας ενός από τα θύματα εκτόξευσε τις δύο χειροβομβίδες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και να τραυματιστούν δέκα άνθρωποι. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και τρεις από τους κατηγορούμενους. Ο ένας από αυτούς υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο στην πόλης Νικόπολ, όπου ήταν σε εξέλιξη δίκη για υπόθεση ανθρωποκτονιών.

The post Ουκρανία: Οργισμένος πατέρας έριξε χειροβομβίδα σε δικαστήριο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα