Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε επαναφέρει στην «τάξη» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

21:28 4/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Όσοι παρακολουθούν την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην τηλεόραση του Σκάι, ξέρουν ότι εμφανίζονται και σχολιάζουν μαζί του τις εξελίξεις ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Γιάννης Πιτταράς, ενώ συχνά δίνουν το παρών και άλλοι δημοσιογράφοι του σταθμού.

Πολύ τακτικά, λοιπόν, συμβαίνει το εξής. Ο (και διευθυντής του ραδιοφώνου του Γιάννη Αλαφούζου) κ. Πορτοσάλτε «μαλώνει» τον παρουσιαστή για απόψεις τις οποίες εκφράζει. Ενίοτε δε, πολύ αυστηρά.

Προσέξτε: Δεν πρόκειται για το σύνηθες παιχνίδι της τεχνητής έντασης, την οποία συχνά στήνουν στον

«αέρα» διάφοροι δημοσιογράφοι, με στόχο να αυξήσουν την τηλεθέαση της εκπομπής τους. Στην προκειμένη περίπτωση ο Άρης Πορτοσάλτε, με βλοσυρό ύφος, επαναφέρει στην «τάξη» τον παρουσιαστή, όποτε θεωρεί ότι αποκλίνει από εκείνο που ο ίδιος θεωρεί ως πολιτικά ορθό. Ή όποτε κρίνει ότι φεύγει από το υπό συζήτηση θέμα.

Σχεδόν όλες τις φορές ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφεύγει να τροφοδοτήσει την ένταση, πηγαίνοντας…πάσο. Δηλαδή, σιωπώντας. Αν και από την έκφραση τού προσώπου του, προκύπτει με σαφήνεια η δυσαρέσκειά του.

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μπογδάνος παρουσιάζει την εκπομπή του με προσωπικό ιδιαίτερο στυλ. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Στον Άρη Πορτοσάλτε, προφανώς, δεν αρέσει το συχνά περιπαιχτικό ύφος του ή κάποιες εξεζητημένες απόψεις του. Το ζήτημα, όμως, είναι να υπάρχει αλληλοσεβασμός…

Keywords
Τυχαία Θέματα