Οργή Γεροβασίλη κατά Θεοδωράκη για τον νεκρό blogger @galaxyarchis

21:35 10/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Πυρά κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού στον blogger γνωστό ως galaxyarchis που ήταν συνεργάτης της και ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από μερικές ημέρες.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη:»Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.
Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό.

Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.
Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του.
Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.
Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ Θεοδωράκης είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Ρίξατε τόνους λάσπης στην πρώτη και μοναδική προσπάθεια ανθρώπων που δεν ανήκαν στα τζάκια της πολιτικής και που δεν έρχονταν από τα κομματικά υπόγεια. Και το κάνατε βέβαια με τη βοήθεια αυτών που καταγγέλλατε στα φανερά… και στα κρυφά τους δίνατε το χέρι σας. Πόσα λεφτά, συγκεκριμένο είναι το ερώτημα , απαντήστε, πόσα λεφτά δώσατε σε αυτά τα τρολ ,μαύρα λεφτά βέβαια φαντάζομαι ,και σε όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους μπλόκερ ,όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους αντιεξουσιαστές, όλους αυτούς τους κομματικούς δημοσιογράφους που για 2 χρόνια είχαν ως κύριο μέλημα τους ,από το πρωί μέχρι το βράδυ , να πετάνε λάσπη στο ΠΟΤΑΜΙ ότι είναι των εργολάβων ότι είναι των Γερμανών. Πρόσφατα μάθαμε ξέφυγε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κας Γεροβασίλη ,όχι υπάλληλος στο σπίτι της, δεν τον πλήρωνε με τα δικά της λεφτά ,αλλά υπάλληλος στο γραφείο της. Πληρωνόταν δηλαδή από τον ελληνικό λαό για να γράφει αυτά.

Προσέξτε μερικές ατάκες του …ο υπάλληλος της κας Γεροβασίλη… ’Στη χώρα όπου 7% ψηφίζει ΠΟΤΑΜΙ γιατί είναι περίεργο που 10% ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Τηλεσκουπίδια και φασισμός πάνε μαζί.’

Άλλη ατάκα του υπαλλήλου της κυβέρνησης του κου Τσίπρα.’Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι ο άνθρωπος επιβιώνει χωρίς εγκέφαλο και ψηφίσει ΠΟΤΑΜΙ.

Πολλούς είχατε τέτοιους και τους ανταμείβεται σήμερα με λεφτά του ελληνικού λαού για να βρίζουν όσους δεν σας αρέσουν. Που τους κρύβετε; Στο Μαξίμου, στο υπουργείο Αμύνης, στις υπηρεσίες ενημέρωσης, στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Ο εκδότης της εφημερίδας ΧΩΝΙ που γέμισε με εκατομμύρια αφίσες όλη την Ελλάδα ,φαντάζομαι υπάρχουν και τα παραστατικά που κάποια στιγμή θα ελέγξει η εφορία,πάνω από μισό εκατομμύριο λένε αυτοί που ξέρουν ,είναι και αυτός διορισμένος στο γραφείο της κας Γεροβασίλη. Ο διαχειριστής του σαιτ ‘Ολυμπία’ είναι στην υπηρεσία ενημέρωσης του κ. Καμμένου ,του υπουργείου αμύνης. Ο κατάλογος είναι τεράστιος και δεν θα φάω το χρόνο μου να ασχοληθώ άλλο με αυτά τα αποβράσματα. Είναι όμως το παρακράτος σας και πρέπει να πείτε την αλήθεια έστω και μια στιγμή. Τι σας στοίχισαν, γιατί τους πήρατε και πως τους πληρώνατε μέχρι να γίνετε κυβέρνηση. Γιατί τώρα τους πληρώνει η κυβέρνηση. Πως τους πληρώνατε 2 χρόνια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα