Ώρα μηδέν στον ΔΟΛ: Ο Μαρινάκης αποφασίζει με ποιους θα πορευτεί…

15:02 9/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Κορυφώνεται η αγωνία των εργαζομένων στον ΔΟΛ, καθώς σήμερα υπογράφεται από τους ειδικούς διαχειριστές (Grant Thornton και νομικό γραφείο Αγγελίδη) η πράξη μεταβίβασης στην εταιρεία Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη και ακολουθεί η καταγγελία όλων των συμβάσεων.

Όπως προβλέπει ο νόμος, η χρεοκοπημένη εταιρεία,

που βγήκε σε πλειστηριασμό, πρέπει να παραδοθεί στο νέο ιδιοκτήτη χωρίς προσωπικό και δάνεια. Συνεπώς, όσοι εργαστούν από εδώ και πέρα στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, τον ραδιοσταθμό BHMA FM και στις ιστοσελίδες in.gr. tovima.gr, tanea.gr, θα πρέπει να υπογράψουν νέες συμβάσεις, με νέους μισθούς.

Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αποφασίσει πόσους και ποιους εργαζόμενους θα κρατήσει (δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς), μετά από πρόταση βεβαίως των διευθυντών Παναγιώτη Λάμψια και Αντώνη Καρακούση.

Τι θα γίνει με όσους δεν επαναπροσληφθούν; Θα πάρουν, άραγε, κάποιου είδους αποζημίωση; Ο νόμος δεν προβλέπει τίποτα τέτοιο. Αυτή ήταν υποχρέωση του προηγούμενου ιδιοκτήτη Σταύρου Ψυχάρη, που δυστυχώς δεν έκανε το παραμικρό. Άφησε τους πάντες στη μοίρα τους, παρά τις υποσχέσεις του…

Keywords
Τυχαία Θέματα