Οι παλιοί του ΠΑΣΟΚ κατά Ελιάς και υπέρ ΣΥΡΙΖΑ – Μύδροι από Χαριλάου Τρικούπη

21:18 3/6/2014 - Πηγή: Aixmi

Σχεδόν όλοι εκείνοι από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, στους οποίους έχει απευθυνθεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος για να συμετάσχουν στην ανασύνταξη της Κρντροαριστεράς, απαντούν «όχι» και δηλώνουν ότι προτιμούν την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και όχι την ενίσχυση της Ελιάς, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο

Κώστας Σκανδαλίδης, εν ενεργεία βουλευτής, δηλώνει (στα ΝΕΑ) ότι πριν από το ιδρυτικό συνέδριο της Ελιάς τον Οκτώβριο πρέπει να διεξαχθεί συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα καθορίσει την πολιτική του. «Κι αν ο Βενιζέλος δεν μπορεί να την αποδεχθεί, τότε τον αλλάζουμε. Πρέπει να αλλάξει η ιστορικός συμβιβασμός με τη Δεξιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Γερουλάνος, εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου, επιτίθεται στον Βαγγέλη Βενιζέλο (με δήλωση στα ΝΕΑ) κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να κρύψει τη λέξη ‘Σοσιαλισμός’ μέσα στην Ελιά και τον κατηγορεί για λάθος πολιτικές και λάθος επιλογές στελεχών.

Αλλά και ο Δημήτρης Ρέππας, εκ των στενότερων συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, είναι αρνητικός με την Ελιά, υποστηρίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ και τη στρατηγική σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τον «χορό» των επικρίσεων είχε ανοίξει η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη Realnews.

Σε όλους, αλλά κυρίως στον Κώστα Σκανδαλίδη απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κάνοντας λόγο για κάποιους απόντες στην εκλογική μάχη που βγαίνουν μετεκλογικά και ασκούν κριτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αρνείται κάθε σκέψη μελλοντικής συνεργασίας με τον Σύριζα, λέγοντας «προτιμώ να πάω σπίτι μου»…

Keywords
Τυχαία Θέματα