Οι γυναίκες κυνηγούν με τρέλα τον Βασάλο -Συνάντησε την Τουρκάλα Σαμπριγιέ;

16:42 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να κέρδισε το Survivor, όμως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος που δείχνει να έχει…σκοράρει στην καρδιά των γυναικών.

Ήδη δυο αθλήτριες του bodybuilding βγήκαν δημοσίως και δήλωσαν ερωμένες του, ενώ και η Τουρκάλα παίκτρια του Survivor, Σαμπριγιέ, εξέφρασε τον έρωτά της για εκείνον.

Τι λέει ο ίδιος;

«Κάθε μέρα μού χρεώνουν και

μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος». Θα πάρει την έγκριση της μαμάς; «Όχι! Ποτέ δεν πήρα την έγκριση της μαμάς (γελάει). Σου είπα, δεν είμαι μαμάκιας!» λέει γελώντας στο «thema people».

Έχει έρθει σε επαφή με τη Σαμπριγιέ;

«(γελάει) Όχι, δεν με έχει βρει ακόμα η Sabriye. Εχουμε γίνει φίλοι στο Instagram, αλλά μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του γούστου μου. Είναι ένα γλυκό κοριτσάκι. Βέβαια, έχω δει κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram όπου έχει μακριά μαλλιά και είναι πιο όμορφη. Για να μην τα πολυλογώ, όμως, φλερτ μεταξύ μας δεν υπήρξε. Ηταν ένα αστείο στιγμιότυπο. Απ’ ό,τι έμαθα, όμως, η Sabriye είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Ισως και να είναι πράγματι ερωτευμένη μαζί μου γιατί όλα αυτά δεν είναι εύκολο να τα παραδεχτείς στην κάμερα.

Οση ώρα δίνει συνέντευξη, το κινητό του χτυπάει ασταμάτητα. «Δεν βρίσκω ηρεμία ούτε για ένα λεπτό», λέει με χαμόγελο. «Δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα. Ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκάρει από τα αιτήματα φιλίας και τα μηνύματα, ενώ στο Instagram μετράω 250.000 followers. Σκέψου ότι όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα 300 followers. Μέχρι στιγμής με τα social media είμαι λίγο άσχετος. Προσπαθώ να ανεβάζω φωτογραφίες όπως αυτή πρόσφατα με την Ειρήνη Κολιδά από το πάρτυ του ‘‘Survivor’’ και μας έβγαλαν ζευγάρι. Γενικά έχω καταλάβει πως ό,τι κι αν κάνω μετά το παιχνίδι θα παρεξηγηθεί. Είμαι προετοιμασμένος, γι’ αυτό και δεν δίνω σημασία. Παλαιότερα ως πιτσιρικάς τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα. Στην ηλικία που είμαι έχω μάθει πώς λειτουργεί το σύστημα».

Με την Ειρήνη Κολιδά

Keywords
Τυχαία Θέματα