Οι «Διάσημοι» απομονώνουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου – Στα 70άρια η τηλεθέαση (ΒΙΝΤΕΟ)

12:14 5/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι Διάσημοι αποφάσισαν να απομονώσουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου με αποτέλεσμα εκείνη να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα, ενώ ο Λάμπρος Χούτος, κυρίως, την «αδειάζει» από την ομάδα. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται στο τρέιλερ που παίζει στους δέκτες.

«Η σχέση της Ειρήνης με την ομάδα είναι αποστασιοποιημένη», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης. «Έχεις μείνει μόνη σου. Το έχεις καταλάβει;» λέει ο Λάμπρος Χούτος στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

και στη συνέχεια αναφέρει: «Κανένας δεν ξοδεύει χρόνο μαζί της. Θεωρώ ότι δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση της ομάδας».

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της σημειώνει τα εξής: «Εδώ η παραλία δεν είναι δικιά τους. Ούτε δικιά μου, ούτε κανενός. Αφήστε με κι εμένα να έχω το δικαίωμα να είμαι αυτό που είμαι. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου ότι η καλοσύνη δεν είναι ότι είμαι ένα άβουλο πλάσμα και με κάνεις ότι θέλεις».

Ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor έφτασε την Τρίτη 5 Απριλίου στο 42,4% για το σύνολο και στο 60,8% για το δυναμικό κοινό. Ονειρικά ποσοστά που είχαμε χρόνια να δούμε στους πίνακες της Nielsen.

Μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το συμβούλιο του νησιού και η ψηφοφορία για την αποχώρηση, τα μηχανάκια έγραψαν 72,9%!

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάσημοι, Ειρήνη Παπαδοπούλου –, 70άρια, ΒΙΝΤΕΟ,diasimoi, eirini papadopoulou –, 70aria, vinteo