Οι Daft Punk κέρδισαν τα Grammy – Συγκίνησαν οι θρύλοι των Beatles

16:26 27/1/2014 - Πηγή: Aixmi

Οι Daft Punk, οι Γάλλοι σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής ήταν εκείνοι που σάρωσαν τα βραβεία των Grammy. Στην 56η απονομή των διάσημων μουσικών βραβείων, που έγινε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο Λος Άντζελες, το γαλλικό ντουέτο κέρδισε το βραβείο για το «Random Access Memories» ως το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, καθώς και άλλα τέσσερα βραβεία, αυτό του καλύτερου τραγουδιού για το «Get

Lucky», καλύτερης εμφάνισης ποπ συγκροτήματος, καλύτερου άλμπουμ dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου.

Τέσσερα βραβεία Grammy κέρδισε το ντουέτο της ραπ Μάκλμορ και Ράιαν Λιούις: Καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερης ερμηνείας ραπ, καλύτερου τραγουδιού ραπ («Thrift Shop») και καλύτερου άλμπουμ ραπ («The Heist»).

Για το καλύτερο άλμπουμ R&B, το βραβείο Grammy παρέλαβε η Αλίσια Κις για το «Girl on Fire», ενώ οι Led Zeppelin με το «Celebration Day», κέρδισαν το βραβείο καλύτερου ροκ άλμπουμ της χρονιάς.

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της τελετής ήταν η επανένωση στη σκηνή των δύο εν ζωή Beatles του Paul Mc Cartney και του Ringo Starr. Αποθεώθηκαν όταν τραγούδησαν το καινούργιο τραγούδι του Σερ Πολ, «Queenie eye»…

Keywords
Τυχαία Θέματα