Γιατί συνελήφθη η γυναίκα του Γιακουμάτου – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο «Π» ο βουλευτής της ΝΔ

Για φορολογικές παραβάσεις συνελήφθη από διωκτικές αρχές η σύζυγος του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη Θεοδώρου-Γιακουμάτου. Η Οικονομική Αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας«Άγιος Χαράλαμπος» τον οποίο διατηρούν στο Νέο Ψυχικό, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και ο αδερφός του πρώην Υπουργού Δημήτρης Γιακουμάτος.

Σε επικοινωνία που είχε το «Π» με τον βουλευτή

Γεράσιμο Γιακουμάτο δήλωσε:

«Είναι επικοινωνιακό show που στόχο έχει να με πλήξει. Υπάρχει ζήτημα με κάποια τιμολόγια που έχει εκδόσει ο αδερφός μου ύψους 24 χιλ.ευρώ αλλά είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα Θα πάμε στην δικαιοσύνη όπου θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει τόσο σοβαρό ζήτημα όσο προσπαθούν να το παρουσιάσουν. Θα δικαιωθούμε».

Ο κ. Γιακουμάτος υποστηρίζει επίσης πως δεν υπάρχει καμία φορολογική παράβαση. Ενώ συμπλήρωσε πως αποδειχθεί ότι ο αδερφός του έκανε λάθος, τότε είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 24 χιλ.ευρώ.

Δείτε την ιστοσελίδα του οίκου ευγηρίας όπου εμφανίζεται ο κ. Γιακουμάτος ως Ειδικός Παθολόγος

Θ.Δ

φωτογραφία: fosphotos.com / Μενέλαος Μυρίλλας

The post Γιατί συνελήφθη η γυναίκα του Γιακουμάτου – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο «Π» ο βουλευτής της ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα