Ο Βισκαδουράκης δίνει στον γιο του το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

16:30 29/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μια εβδομάδα ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, αναμένεται να βαφτίσει το 10 μηνών αγοράκι του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ενθέτου Real Life της Real News, η βάφτιση θα τελεστεί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Mάλιστα

ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές την μεγάλη αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπο του Μακαριώτατου, καθώς θα δώσει στον γιο του το όνομα «Ιερώνυμος».

Όπως εξομολογείται μάλιστα στην εφημερίδα:
«Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω πως θα είμαι στην εκκλησία, ελπίζω να κρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κλάψω στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιο μου, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, θα έχω δίπλα μου την γυναίκα μου, τον αδερφό μου τον Νίκο και την πεθερά μου να με στηρίξουν, γιατί αυτή η εικόνα του “πατέρα” μου να βουτάει στην κολυμπήθρα τον γιο μου είναι πολύ συγκινητική για μένα. Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β’ είναι ο “πατέρας” μου, όπως τον αποκαλώ. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση, με πάντρεψε και τώρα θα μου βαφτίσει και τον γιο μου, ο οποίος θα φέρει και το όνομά του, Ιερώνυμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα