Ξεσπά η δασκάλα του Ναυπλίου: Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

14:10 29/10/2017 - Πηγή: Aixmi

To βραδινό μίνι φόρεμα και τα ψηλοτάκουνά της έκλεψαν τα βλέμματα στη μαθητική παρέλαση του Ναυπλίου για την 28η Οκτωβρίου.

Μάλιστα, δέχθηκε πολύ έντονη κριτική για την ενδυματολογική της επιλογή κι ενώ έπρεπε να συνοδεύσει μικρούς μαθητές. Ο λόγος για την Ιφιγένεια Γουγουτσά, δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

Η ίδια μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ξεσπά για τα σχόλια που δέχτηκε λέγοντας: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε τόσος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση

μου στην παρέλαση» και σημείωσε ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».

«Ούτε καν το φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχολείτο με τι φόρεμα έχω επιλέξει να βάλω στην παρέλαση. Είναι αδιανόητο» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις».

Όσο για την εμφάνισή της στην παρέλαση υπογράμμισε: «Ζούμε σε μια εποχή που το φαίνεσθαι επικρατεί έναντι του είναι. Σε μια κοινωνία που τα μέλη της είναι πιο εύκολο να κρίνουν βάσει της εικόνας παρά του χαρακτήρα. Άλλωστε σε όλους μας είναι γνωστή η λαϊκή ρήση που λέει ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά»».

Keywords
Τυχαία Θέματα