Ο Βενιζέλος του ζητάει να επιστρέψει αλλά ο Λοβέρδος ετοιμάζει νέο κόμμα

13:41 21/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος να απευθύνει προσκλητήριο στα αποστασιοποιημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν στο … μαντρί, αλλά η προσπάθεια μάλλον φταίει στο κενό. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου, που σήμερα κάνει ένα ακόμη βήμα πιο μακριά από το ΠΑΣΟΚ και πιο κοντά στην ίδρυση

νέου πολιτικού φορέα.

Σε συνέντευξή του στη Real News
αναφέρει ότι «η χώρα χρειάζεται ένα ριζοσπαστικό-ανατρεπτικό, ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» και, μάλιστα, «χωρίς καθυστερήσεις, περιστροφές, αναστολές».
Πώς θα προκύψει αυτό;

«Μπορεί να γίνει νέο κόμμα, μπορεί να συνεργαστούν τα υφιστάμενα, καθώς και όλες οι δυνάμεις του χώρου σε ένα νέο σχήμα» υποστηρίζει το άλλοτε πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τοποθετώντας για ακόμη μία φορά χρονικά το όποιο εγχείρημα μετά την εκταμίευση της δόσης -αφού «η χώρα σταθεί όρθια», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν παρέλειψε, για ακόμη μία φορά, να αφήσει αιχμές σε βάρος του Βενιζέλου, κατηγορώντας τον για έλλειψη στρατηγικής σε ό,τι αφορά στις επιλογές του για το κόμμα, αλλά και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

«Η κοινοβουλευτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ δεν έχει στίγμα, άρα δεν μπορεί να στηρίξει καμία πολιτική συμμετοχής και κανένα πρόσωπο στην κυβέρνηση» υποστηρίζει και προβλέπει ότι «η καθολική απομόνωση οδηγεί σε μαθηματικά βέβαιη αποτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα