Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

18:18 11/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Μια καταγγελία έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος.

Όπως έγραψε, ο Θάνος Τζήμερος έσκισε αφίσες που βρίσκονταν στην αίθουσα και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Ο @ThanosTzimeros γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή

σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) May 11, 2017

Μάλιστα μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ανήρτησαν και σχετικό βίντεο στο Twitter που όμως είναι η στιγμή «μετά τις μπουνιές» σε βάρος της κας Μπαλού:

Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί pic.twitter.com/JEcPhxnE3w

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 11 Μαΐου 2017

Τελικά το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του κ. Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού.

Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του @ThanosTzimeros μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού.
Επικίνδυνος

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) May 11, 2017

Σε δήωση της η Περιφερειάρης Ρένα Δούρου καταδικάζει την επίθεση σε βάρος της κας Μπαλού και τη χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Δούρου:

Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα