Το αποκάλυψε η Μελέτη: ΄Εριξαν μπανανόφλουδα ότι δήθεν φεύγει η Ευρυδίκη

18:17 11/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Την ενόχληση της παραγωγής του Survivor και του ΣΚΑΙ εξέφρασε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη για τις διαρροές που γίνονται σε καθοριστικές στιγμές του παιχιδιού, με αποτέλεσμα να γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα και να μειώνεται το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έτσι λοιπόν, όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη,

αποφάσισαν χθες να… ρίξουν μπανανόφλουδες και να διαρρεύσουν ότι θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ώστε να ξεσκεπαστούν οι...πληροφοριοδότες που δεν αποκλείεται -όπως είπε- να είναι άνθρωποι που επιθυμούν να βγάλουνχρήματα από τη διαρροή των πληροφοριών, λόγω της «τρέλας» που επικρατεί με το reality.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το θέμα που έχει δημιουρηθεί από την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες. Σύμφωνα με την Ελεονώρα, δεν καταλαβαίνει τον λόγο που το κοινό έχει εξαγριωθεί που δεν έφυγε η Ευρυδική Βαλαβάνη.

Τότε η Σόφη Πασχάλη -που ήταν στο πάνελ- είπε πως το κοινό ψηφίζει και αγωνιστικά. Δεν κρίνει μόνο με με βάση τη συμπάθεια. Συμπλήρωσε δε ότι η Ευρυδική δεν έχει προκαλέσει ποτέ και πρέπει να σκεφτόμαστε το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανταπάντησε πως εκείνη σαν τηλεθεάτρια, αξιολογεί πρώτα με βάση τη συμπάθεια και μετά με την αγωνιστικότητα. «Το κοινό δεν το ενδιαφέρει αυτό που γίνεται πίσω από τις κάμερες , γιατί δεν… γνωρίζει τι συμβαίνει…

«Θέλω να πω στα spoiler ότι πατάνε μπανανόφλουδες. Και είναι και καιρός να εκτεθούν επιτέλους και αυτοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται, ενδεχομένως, κάποιες γνωριμίες που έχουνε στην παραγωγή για να βγάλουν κάποια extra χρήματα, εκθέτοντας ανθρώπους από την παραγωγή. Και αυτό θα πρέπει να μπει επιτέλους και σε μια σειρά» είπε η Μελέτη.

Και κατέληξε λέγοντας πως θα… έρθουν κι άλλες μπανανόφλουδες…

Keywords
Τυχαία Θέματα