Ο… θυμός του Μουρίνιο για την σέξι γιατρό της Τσέλσι

16:56 18/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στην πανέμορφη γιατρό της Τσέλσι Έβα Καρνέιρο, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν η επικεφαλής γιατρός της ομάδας του. Όμως ακόμη δεν της έχει συγχωρέσει την είσοδο της σε έναν αγώνα, ενώ ο ίδιος είχε δώσει εντολή να μην μπει κανείς στο γήπεδο.

Εκείνο το απόγευμα η Τσέλσι έπαιζε με τα Σουόνσι και ο Μουρίνιο καιγόταν για τη νίκη. Οι «μπλε» έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κουρτουά. Κάποια στιγμή τραυματίστηκε ο Εντέν Αζάρ και η Καρνέιρο έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μουρίνιο να απειλεί θεούς και δαίμονες αφού η είσοδος της γιατρού σήμαινε ότι έπρεπε ο παίκτης να περάσει για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου. Άρα η ομάδα του θα αποτελούνταν μόνο από εννέα παίκτες. Μάλιστα ακούστηκε να βρίζει χυδαία τη γιατρό.

Την επομένη ο Μουρίνιο υποβίβασε την γιατρό από «πρώτη» σε απλό μέλος του ιατρικού τιμ της Τσέλσι. Και τώρα όπως γράφει ο Independent, έγινε καταγγελία στην Αγγλική Ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ο Μουρίνιο έχει μια απαράδεκτη στα όρια της σεξιστικής συμπεριφοράς, στάση απέναντι στην Καρνέιρο.

Η FA (ομοσπονδία ποδοσφαίρου) θα εξετάσει τις καταγγελίες και εάν αποδειχτούν βάσιμες μπορεί να τιμωρήσει τον Πορτογάλο προπονητή μέχρι και 5 αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα