Ο σκηνοθέτης των X-Men κατηγορείται ότι βίασε 17χρονο αγόρι

12:45 11/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την απόλυσή του από τη βιογραφική ταινία Bohemian Rapsody, αφιερωμένη στο θρυλικό συγκρότημα των Queen, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Μπράιαν Σίνγκερ, εναντίον του οποίου ένας νεαρός άνδρας κατέθεσε μήνυση για βιασμό το 2003.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 17χρονος τότε Σεζάρ Σάντσες Γκούζμαν κατηγορεί τον 52χρονο σκηνοθέτη των X-Men ότι τον υποχρέωσε σε στοματικό σεξ και στη συνέχεια τον βίασε αφού του πρότεινε να τον ξεναγήσει σε ένα γιοτ.

Το σκάφος ανήκε στον Λέστερ Γουότερς, ο οποίος εκείνο το απόγευμα διοργάνωνε πάρτι όπου βρίσκονταν πολλοί νεαροί γκέι.

Ο Σίνγκερ παρέσυρε τον 17χρονο σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και απαίτησε να του κάνει στοματικό σεξ. Μάλιστα, φέρεται να τον χτύπησε με τα γεννητικά του όργανα και να απαίτησε να προχωρήσει στη σεξουαλική πράξη. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μήνυση ο Σίνγκερ ήταν ιδιαίτερα βίαιος με τον νεαρό τον οποίο στη συνέχεια βίασε.

Ο σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες ενώ σύμφωνα με τη μήνυση προσέγγισε μετά τον βιασμό τον 17χρονο και του είπε ότι είναι διάσημος παραγωγός και πως αν δεν αποκαλύψει το περιστατικό θα τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός.

Επίσης, του είπε ότι αν μιλήσει κανείς δεν θα τον πιστέψει και πως είχε ανθρώπους να του καταστρέψουν τη φήμη. Μετά το περιστατικό ο νεαρός υπέφερε από σοβαρό ψυχολογικό, συναισθηματικό και σωματικό τραύμα, υπέστη ταπείνωση και ένιωθε ντροπή ενώ έχασε τη διάθεση για ζωή.

Ο Σίνγκερ διαψεύδει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σίνγκερ, ο δικηγόρος του Γκούζμαν είναι ο ίδιος που είχε αναλάβει άλλη μία υπόθεση εναντίον του πελάτη του την οποία και έχασε καθώς δεν είχε καν στοιχειοθετήσει σωστά την κατηγορία εναντίον του Σίνγκερ.

The post Ο σκηνοθέτης των X-Men κατηγορείται ότι βίασε 17χρονο αγόρι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα