Ο Ρέμος ειρωνεύεται τον Νότις που τον αποκάλεσε «καλαμοκαβαλάρη»

11:58 12/5/2015 - Πηγή: Aixmi
Αφού άκουσε τα εξ αμάξης από τον Νότι Σφακιανάκη αποφάσισε να του απαντήσει ο Αντώνης Ρέμος, με εμφανώς ειρωνική διάθεση. Ουσιαστικά είπε ότι ότι ο χρυσαυγίτικων πεποιθήσεων συνάδελφός του όλα τα λέει και τα κάνει για να βρίσκεται στο προσκήνιο.Και άφησε με σαφήνεια να εννοηθεί πως όταν πήγε στο κέντρο που τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη, δεν το έκανε γιατί ήθελε να ακούσει τον ίδιο, αλλά διότι ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του είναι φίλος του…Διαβάστε τι είπε:

«Αφού κατάφερε ο Νότης με αυτή

τη δήλωση να γίνει hot και όλοι να ασχολείστε με αυτό, καταλάβετε για ποιο λόγο το έκανε. Εγώ πήγα στον Νότη επειδή ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα πέρασα από τη Νατάσα Θεοδωρίδου κι επειδή ο επιχειρηματίας είναι ο ίδιος που έχει τα μαγαζιά πήγα και από εκεί. Κατάφερε να πραγματοποιήσει τον σκοπό που είχε όλη αυτή η αναταραχή που δημιούργησε και όλοι ασχολούνται μαζί του. Συγχαρητήρια. Μπράβο Νότη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο για τον φίλο μου τον Νότη».

Και τι του είχε σούρει ο Νότις:

«Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα. Γι αυτό τον λόγο συμπεριφέρθηκα και τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα. Απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν. Χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν διότι τους ανθρώπους που από την μία μέρα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείτε από 4-5 μεγάλα μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@@@@ε όλους θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε να μην συμβαίνει αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα