Ο πατέρας του Ν.Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες: Ο καθένας θέλει να έχει το δικό του νταβατζιλίκι

11:48 17/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση στους καναλάρχες για τις αντιδράσεις τους σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Στέλιος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο κ.Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Έχετε ακούσει κανένα καναλάρχη ότι θα κλείσει το κανάλι του; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, εδώ οργιάζανε το προηγούμενο διάστημα ότι υπάρχουν δυνατότητες, η τεχνολογία κλπ, ας κάνουν περιφερειακά, ας κάνουν web site, ας κάνουν οτιδήποτε.

Δεν κλείνουμε (κανάλια) βάζουμε όρια. Γιατί να κλείσουν ας κάνουν συνεργασίες, γιατί δεν κάνουν συνεργασίες; Γιατί ο καθένας θέλει να έχει το δικό του νταβατζιλίκι! Και βάζουμε τους εργαζόμενους μπροστά! Να βρούμε λύση και για τους εργαζόμενους ίσα –ίσα μας ενδιαφέρει απόλυτα αλλά όχι να τους διώχνουν. Ξεκίνησε η ιστορία των καναλιών πριν από μερικά χρόνια ήταν 4-5 χιλιάδες εργαζόμενοι και έχουν καταλήξει να είναι 2 χιλιάδες και από τις 2 κάποιοι θα λειτουργήσουν έτσι κι αλλιώς, όσοι θα μείνουν να δούμε και να βρούμε μέτρα στη μεταβατική περίοδο αλλά και να βρούμε άλλες δραστηριότητες».

Ερωτηθείς δε σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε άλλη ευκαιρία για να εξαπολύσει τα βέλη του λέγοντας:
Σε καμία περίπτωση εμείς δεν είπαμε ότι αυτοί που θα πλειοδοτήσουν στη διαδικασία του διαγωνισμού θα είναι οι άγγελοι! Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση διότι δεν υπάρχει κανένας άγγελος που να έχει τόσα εκατομμύρια. Αυτό που επιχειρούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε κάποιους κανόνες . …οι νταβατζήδες όχι απλώς δεν έχουν παραδώσει τα όπλα κάνουν τα πάντα, δείτε τα κανάλια τους … Δηλαδή η σύγκρουση είναι καθημερινή, δεν είπε κανένας ποιους κανόνες πρέπει να βάλουν, κανείς δεν μας είπε από όλους αυτούς που λυμαίνονται την ελληνική πολιτισμική ζωή δεν είπε κανείς τι είδους κανόνες πρέπει να βάλουν. Κανόνες, να μην προσβάλλουμε τους πολίτες.

Ερωτηθείς σχετικά με τον γιο του, ο Στέλιος Παππάς είπε: «Ο Νίκος έχει τη δική του διαδρομή, μεγάλη αυτονομία την οποία έχει κατακτήσει από πολύ μικρός οπότε δεν είναι δικό μου έργο, είναι δική του προσπάθεια«.

Keywords
Τυχαία Θέματα